Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evinizin kullanıldıkça yıllar içerisinde deforme olan boyasını klasik betonarme evlerdeki gibi aynı şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Prefabrik evler 4 mevsim kullanılabilir mi?

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içinside aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik çelik sistemli sağlık tesis yapılarımızla poliklinik binalarından tam teşekküllü hastanelere, aile sağlığı merkezlerinden sahra hastanelerine varana kadar ihtiyaç duyulan tüm sağlık binalarını kısa zamanda inşa ediyoruz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası prefabrik ev eşya yerleşim approachına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

ÇOkay iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğBritish isles hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla prefabrik ev fiyatları da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı prefabrik ev fiyatları deprem prefabrik ev anında esner fakat yıkılmaz.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çok farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page